Translate

diumenge, 22 de juliol del 2012

NATURA - RECICLAR, CREAR, ESTALVIAR I DIVERTIR-SE

A  plàstica ens van demanar que portéssim capses de cartró petites i mitjanes, envasos de llet i taps d’ampolles de plàstic. El profe ens deia que faríem un treball de reciclatge i que de passada ens ho passaríem pipa.
Durant unes setmanes tothom va anar recollint el material i les classes semblaven el Punt Verd de l’ajuntament. Hi havia piles de capses i capsetes per sobre del poc lloc que ens queda a les prestatgeries.
Per fi va arribar el dia esperat. Tots estàvem encuriosits per veure de què anava la cosa.
En Cesc ens va fer preparar a cadascú el material necessari i va donar les explicacions necessàries per a poder començar l’invent.
I... caram quin invent!!! Amb quatre taps, un parell de capsetes, una mica de filferro i ...una bona decoració ens van sortir uns cotxes espectaculars! I no només eren fantàstics d’aspecte, també corrien com a bales!
A vegades les coses més simples com guardar els envasos de la llet i les capses de medicaments i reciclar-lo ens poden proporcionar moments molt creatius i divertits. Aquesta és una bona manera de divertir-se sense gastar massa i estalviant deixalles.
Senyor dóna’ns un cor senzill ple de creativitat i moltes ganes de tenir cura del nostre món. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada