Translate

diumenge, 22 de juliol del 2012

NATURA - 7


OPTIMISME I PESSIMISME

Com cada dilluns, toca piscina. L’Èric s’ha llevat dient que té mal d’orella. Només de pensar que avui el faran tirar-se a la piscina fonda que tanta por li fa, ja tremola...
Ha arribat a l’escola amb cara de sofriment. La Raquel, que estava al seu costat a la filera, li ha pregunta què li passava. Al principi  ell no li volia explicar res, però li ha acabat dient que a piscina té molta por i que pensa que es pot ofegar si no toca amb els peus a terra. La Raquel se l’ha mirat estranyada i li ha respost: “No m’ho puc creure! Si sempre ets el més valent quan sortim de colònies i fem el joc de nit pel bosc. Segur que pots fer fora aquesta por”
Quan eren a la piscina i li ha tocat el torn de saltar a l’aigua pensava que no podria, però ha recordat les paraules de la Raquel: “Segur que pots fer fora la por.” I ha pogut saltar a l’aigua! No s’ho podia creure.
Segurament a l’Èric li ha passat el que tantes vegades ens passa a tots nosaltres; quan fem una cosa convençuts que ens en sortirem ens resulta més fàcil.
A vegades les coses que sembla que no tenen remei poden canviar a l’últim moment i resoldre’s satisfactòriament.
Si tenim una actitud positiva és mes probable que ens passin coses bones que no pas si tenim una actitud negativa.
Et consideres optimista o més aviat pessimista?
Pensa en situacions en que hagis actuat amb optimisme o pessimisme. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada