Translate

dissabte, 21 de juliol del 2012

TOTS SANTS


TOTS SANTS

Aquesta setmana celebrem la festa de TOTS SANTS i la Castanyada. És en record de tots els Sants que han viscut i que ara es troben amb Jesús. 
Jesús, ajuda’ns  a ser bons amics de tothom.    
1.Tanca els ulls. Saluda Jesús, que està amb tu, i repeteix-li dues o tres vegades la pregària que has escoltat.
2. Sabem que Jesús va ser un bon amic i que ens pot ajudar a nosaltres a ser-ho. Tot parlant amb Ell, intenta fer una llista d’allò que és bo i d’allò que no ho és tant en el tracte amb els amics.
3. Pots ensenyar la llista als pares i parlar-ne.
Estrelles en el camí
La festa de Tots Sants està associada a la imatge de moltes persones anant als cementiris amb flors per deixar al costat del lloc on, temps abans, van enterrar les persones estimades. Però, en realitat, la festa de Tots Sants és la celebració de la VIDA. Convé donar gràcies perquè al nostre costat tinc tanta gent que m’estima, que m’importa tant, i a qui importo molt!
Et convido a seguir atentament els següents passos:
primer, tanques els ulls i intentes fixar-te en la teva respiració.
Segon, comences a imaginar-te que ets davant de moltes persones estimades. I intentes recordar coses bones que cada dia reps d’elles.
I ...tercer! Pots repetir i adreçar aquesta pregària a Jesús.
Posar en color la vida. Pots
posar en color l’estrella! 
Senyor Jesús, cada cop que miro una estrella en el cel, recordo que hi ha persones que em marquen una direcció a la vida: els pares,avis, família, amics...que sàpiga valorar tot el que rebo d’ells i els pugui estimar tant com ells m’estimen a mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada