Translate

diumenge, 22 de juliol de 2012

CAMÍ - LA MOTXILLA

- Vigila la motxilla, que no pesi massa!
Sí, noi, l'avi té raó.  Cada dia quan surto de casa penso que potser porto massa coses a la motxilla i em prometo que quan torni d'escola miraré de fer neteja.
A la motxilla portem tot allò que ens cal per poder passar el dia fora de casa. Entrepans per a esmorzar i berenar, material per a treballar, algun joc o algun llibre per si tenim temps lliure, la roba d'esport, ... Cada dia ens cal revisar-la i fer neteja d'allò que no ens és necessari, sinó arribaria un moment que estaria massa plena i no ens hi cabria res més.
Per fer el camí de la nostra vida també ens cal una  motxilla en la que anirem acumulant l'amor que rebem i el que donem, l'alegria que sentim i la que fem sentir, la bondat i l'amistat,... Si cada dia, quan anem a dormir, fem neteja i eliminem les males experiències i només hi deixem les bones, la nostra motxilla serà més fàcil de portar i la nostra vida molt més agradable.
Jesús, tu ens acompanyes en el camí de la vida. Ajuda'ns a omplir la nostra motxilla de bones experiències i a saber deixar de banda les que no ens ajuden a caminar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada