Translate

dijous, 7 de juliol del 2016

EL LLENGUATGE DE DÉU

Un home va mormolar: "Parla'm, Déu meu". Aleshores va cantar un ocellet, però l'home no el va escoltar.
Llavors l'home va cridar: "Déu, parla'm!" En aquell moment es van sentir trons a través d'un matalàs de núvols, però novament l'home no va escoltar.
L'home va mirar al seu voltant i va dir: "Déu, deixa't veure!" I una estrella va brillar al firmament com mai abans havia brillat, però l'home no va mirar cap al cel i no la va veure.
Aleshores, l'home, indignat, va cridar molt fort: "Déu, deixa'm veure un miracle!" I va néixer el seu fill! Però l'home no es va adonar de la nova i irrepetible vida que començava.
Llavors va cridar desesperat: "Déu meu, toca'm, deixa'm sentir-te!" I Déu baixa del cel i li va tocar suaument la galta, però l'home va foragitar de la seva galta la bonica papallona i va seguir caminant.

Tot plegat ens fa recordar que Déu és sempre al nostre costat, tant en les coses grans com en les més petites a les que no dediquem la més mínima atenció.
No hem de perdre l'ocasió de donar gràcies per tot el que rebem, sobretot per l'amor i l'amistat, ja que sovint Déu ens parla a través de les persones senzilles i menys esperades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada