Translate

divendres, 1 de juliol del 2016

ABANS NO BAIXI EL TELÓ

La vida és una obra de teatre que no permet assaigs. Tot el que és fa és realitat i és com un riu que mai no torna enrere. Sempre endavant.
Per això aprofita cada acte: canta, riu, dansa, plora i viu intensament cada moment de la teva vida abans que el teló no baixi i l'obra s'acabi sense aplaudiments.
Apa, somriu, però no amaguis res darrere aquest somriure. Que sigui sincer i vertader.
Mostra allò que ets, sense por. Que no et comprengui o no t'accepti és problema seu i no teu. Hi ha persones que viuen, dormen i somniem amb el somriure a la cara. Intenta! Sigues amable!
la vida no passa perquè sí: ESTIMA! Sigues feliç fent feliços els altres! Estima per damunt de tot, estima totes les coses, estima a tots. No tanquis els ulls a la brutícia del món, no ignoris la fam, no ignoris tant desamor.
Oblida les bombes, però abans fes quelcom per combatre-les encara que hi puguis fer poca cosa.
Busca! Busca allò de bo que hi ha en totes les persones. No facis dels defectes nua distància, i sí, una aproximació! Busca tot allò que ens uneix i no allò que ens separa.
Accepta! la vida, les persones, fes d'elles la teva raó de viure. Entén! Entén les persones que pensen diferent de tu, no les refusis. Apa! Mira al teu darrere. Quants amics ja has fet feliços! Procura no haver fet sofrir a ningú!
Somnia! però no perjudiquis a ningú i no transformis els teus somnis en una fugia de la realitat. Creu! Espera! Sempre hi haurà una sortida, sempre brillarà una estrella.
Plora si cal! Lluita! Fes allò que t'agrada. Sent el que hi ha dintre teu. Escolta! Escolta el que les altres persones t'han de dir, pot ser important.
Puja sempre amunt! Fes dels obstacles graons per arribar a allò que vols obtenir, fes de les pedres d'entrebanc graons d'escala per pujar la vida.
Descobreix! Descobreix allò que és bo dintre teu. Procura per damunt de tot ser persona honesta. Jo també ho intentaré. Ves en pau. Estima tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada