Translate

dilluns, 4 de juliol del 2016

DOSIS DE SAVIESA PER CADA DIA DE LA SETMANA

DILLUNS
Procura tractar els teus problemes com si fossin insignificants molèsties; no les insignificants molèsties com si fossin grans problemes. La felicitat no és la que et tria,; ets tu, qui tria la pròpia felicitat.
DIMARTS
El futur és un gran bromista a qui sovint li agrada canviar els teus plans. En tot problema hi ha amagades grans oportunitats i sempre quan quelcom es guanya... també quelcom es perd. La vida, és un constant relleu de circumstàncies.
DIMECRES
El bosc té l'origen en una petita llavor. Cada instant de la teva vida és una llavor de la qual germinarà el fruit de les teves decisions. Utilitza fems, que possiblement et tiraran, per cultivar un preciós jardí.
DIJOUS
No demanis... Dóna! Una segura inversió per tota la vida és l'Amor. Estima sense límits i seràs feliç sense límits.
DIVENDRES
La por és un geni que sempre ens concedeix allò que precisament temem. Encara que els teus somnis s'esvaeixin, no deixis mai de somniar.
DISSABTE
Et semblarà que tot és impossible fins que tu ho facis possible. El passat és un fantasma que desapareix i el futur un miratge a l'horitzó. La vida, al cap i a la fi, és el què tu creus que és.
DIUMENGE
Construeix el futur ara mateix, perquè només el present et pertany. Fes, i no ho diguis. Que el teu somriure esdevingui una pandèmia. Així, quan miris cap al món, veuràs el teu reflex en ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada