Translate

dilluns, 11 de juliol del 2016

ACTITUDS QUE ENS AJUDEN A GAUDIR DE LA FELICITAT

Cal llegir amb els ulls i escoltar amb el cor.
Camina plàcidament i en serenitat interior entre el soroll i les presses, i recorda la pau que pot haver-hi en el silenci.
Sempre que sigui possible, sense rendir-te mai, porta't bé amb totes les persones.
Digues sempre la teva veritat clarament i amb serenitat, i escolta els altres fins els més senzills i ignorants; ells també tenen la seva història a contar i d'ells pots aprendre molt.
Evita les persones sorolloses i agressives, alteren la pau del teu esperit.
Si et compares amb els altres, pots tornar-te vanitós o amargat, doncs sempre hi haurà persones millors o pitjors que tu.
Gaudeix sempre tu mateix. Sobretot no fingeixis l'afecte. No siguis cínic en l'amor, podries ferir greument la persona que es creu estimada.
Accepta mansament els consells que et va donant l'edat, i renuncia de manera elegant les coses de la joventut que ja no pots viure.
Alimenta la fe i la fortalesa del teu esperit a fi que sigui el teu escut que et defensi davant de les desgràcies inesperades. Però no et pertorbis amb negres fantasies de coses que mai passaran.
Ets una criatura de l'Univers, talment com els arbre i les estrelles. Tens dret a existir i a ser feliç.
I tant si ho veus clarament com si no, l'Univers evoluciona tal com ho ha de fer. Per tant, viu en pau amb Déu, no importa la idea que d'Ell en tinguis.
I siguin els que siguin els teus afanys i aspiracions, en la sorollosa confusió de la vida, viu en pau amb la teva ànima. Amb tots els fraus de la vida, la seva rutina i els seus somnis trencats... el món és formós.
Sigues alegre i ... lluita per ser feliç!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada