Translate

dimecres, 29 d’abril del 2020

Pregària a Santa Caterina de Siena per demanar protecció

Santa Caterina, per la teva extraordinària caritat i el bé que vas aconseguir per al món, ets aclamada i beneïda per tot el planeta. 

Oh, gira el teu rostre caritatiu cap a mi, perquè em protegeixis de tot mal i del perill que em pugui venir. Estic convençut de la teva gran i poderosa protecció, et dic amb tot la voluntat i amor suplicant-te, perquè pugui obtenir a través de les teves pregàries, els favors que tan ardentment desitjo, especialment la prompta recuperació de tots els malalts.

Vas tenir una gran misericòrdia per afavorir al proïsme, que vas obtenir del nostre Senyor, i els miracles més increïbles, convertint-se en l'alegria i l'esperança de tots, no pot deixar de sentir les pregàries d'aquells que vénen al seu cor.

Si, oh Santa Caterina, demostra un cop més la prova del teu poder i de la teva radiant compassió, perquè el teu nom sigui eternament més sant i exaltat.

Concedeix-nos, que havent experimentat la teva més eficaç intercessió aquí a la terra, puguem un dia donar-te les gràcies al cel i gaudir amb tu de la felicitat eterna.
Amén.

(Avui és Santa Caterina de Siena, patrona d'Itàlia, preguem especialment pel poble italià)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada