Translate

dilluns, 25 de maig del 2020

Déu d'amor

Creador del cel, de la terra i de tot el que contenen. Ens vas crear a imatge teva i ens vas fer administradors de tota la teva creació.
Ens vas beneir amb el sol, l'aigua i la terra fèrtil perquè tots ens poguèssim alimentar.

Obre les nostres ments i toca els nostres cors, perquè puguem respondre al do de la teva creació. Ajuda'ns a ser conscients que la nostra casa comuna no ens pertany només a nosaltres, sinó a totes les generacions futures, i que és responsabilitat nostra preservar-la.

Ajuda'ns a garantir que cada persona compti amb que el menjar i els altres recursos que necessita. Fes-te present entre els necessitats en aquests temps difícils, especialment els més pobres i els que corren més risc de ser abandonats.

Transforma en esperança la nostra por, ansietat i sentiments de solitud perquè puguem experimentar una veritable conversió de cor.
Ajuda'ns a expressar la nostra solidaritat de forma creativa per fer front a les conseqüències d'aquesta pandèmia mundial. Fes-nos valents per emprendre els canvis que es necessiten a la recerca del bé comú..

Que sentim, avui més que mai, que tots estem interconnectats en els nostres esforços per alleujar el clam de la terra i el clam dels pobres.
Que tots aquests sofriments siguin els dolors del naixement d'un món més fratern i sostenible.

Sota l'amorosa mirada de Maria Auxiliadora, fem aquest pregària per Crist, Senyor nostre.

Amén

Oració comunitària 5è aniversari Laudato si

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada