Translate

divendres, 6 de maig del 2016

Manifest

Creiem en Déu Pare tot poderós, creador del cel i de la terra, que va sacrificar el seu únic fill Jesús per ensenyar-nos a viure plenament. Fou crucificat, mort i sepultat, i ressuscità entre els morts.
Creiem en l'Esperit Sant que ens dóna for´i llum que ens il·lumina en els moments difícils, quan ens trobem sols. I ens ajuda especialment a expandir la Bona Notícia.
Creiem en la Santa Mare Església Catòlica, formada per tots els nostres germans i germanes (volem agrair especialment a aquells germans que ens han acompanyat en el nostre camí de Fe). Volem formar-ne part per aconseguir una mica més el Regne de Déu a la Terra.
Creiem en la Verge Maria, mare de Déu, que inspirà a Santa Joana de Lestonnac per a crear la Companyia de Maria i fer-no arribar la seva ensenyança i els seus valors.
Així doncs, volem que Déu ens ajudi a poder veure, jutjar i actuar correctament en qualsevol situació, amb una mirada nova des de l'Evangeli.
Hoy estamos aquí para confirmar nuestra fe. Hemos llegado a esta decisión de forma madura, porque hemos descubierto la importancia de Dios en nuestras vidas y hoy lo queremos compartir y celebrar.
(Manifests confirmació Col·legi Lestonnac Barcelona, maig 2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada