Translate

dijous, 5 de maig del 2016

Acció de gràcies

Donem gràcies per la salut, per poder viure cada dia al cent per cent, per valorar el que ens envolta, per tenir l'oportunitat de gaudir, d'aprendre, de plorar, de riure, d'estimar, de compartir i tirar endavant i sobretot, d'aixecar-nos, al llarg de les nostres vides.
Senyor, volem manifestar de tot cor agraïment a tots aquells que ens han permès al llarg dels anys gaudir d'una educació d'alta qualitat. I quan parlem d'alta qualitat no només ens referim als coneixements acadèmics que els mestres del Lestonnac ens han transmès i nosaltres hem anat incorporant a la nostra vida o al acompañamiento recibido des del Colegio Mayor. Ens referim a la humanitat, ètica, empatia, paciència, sacrifici, capacitat de perdonar, esperança i confiança que tots i cada un d'ells ens han mostrat sempre.
Donem gràcies també als pares que ens estimen i ens han educat en el sentiment de l'amor i fe cristiana, igual que els nostres padrins, han participat de forma generosa i desinteresada en acompanyar-nos pel camí de la vida.
I no voldríem oblidar finalment, el profund agraïment a l'equip dels Grups Joves Lestonnac que amb afecte i confiança, alegria i il·lusió, amor, fe i esperança, ens han preparat per rebre avui el sagrament de la confirmació. En especial, la Luz, la Maria, l'Óscar, el Joan i el Joan Esteve. També a en Pep que ens ha ajudat en el recés de preparació de la celebració.

(Acció de gràcies de la celebració del sagrament de la Confirmació Col·legi Lestonnac, maig 2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada