Translate

dimecres, 1 de març del 2017

BENVINGUTS (pregària d'inici de curs)

Bon dia i benvinguts tots de nou a l'escola. Comencem un nou curs amb tot el que això significa. El temps d'estiu ens ha permès descansar, gaudir amb coses noves, fer nous amics ... M'alegro que us hagi anat bé el descans i les vacances.
Avui comencem un nou curs amb tot el que això significa. Deixar de banda el llarg període de vacances i descans del que hem estat gaudint. Oblidar-nos del que ha passat per començar un llarg caminar que ens portarà de nou a recórrer els camins ordinaris de cada dia.
En aquests primers bon dia del curs, vull recordar-vos que cada un de vosaltres és una persona valuosa; més encara, extraordinària. Però que només el temps farà que doneu el millor que porteu dins. Això vol dir, que necessiteu l'ajuda d'altres. Els vostres pares i els vostres professors són aquesta classe de persones a les que ens referim. Confia en ells, en les seves paraules; aguanta perquè igual són una mica pesats; però no dubteu que vosaltres sou la raó de la seva vida i del seu treball.
Abans de començar aquest dia, us recomano que doneu un repàs a les vostres cares i els vostres noms: potser, algun hagi canviat d'aspecte, o sigui nou en el grup. Feu l'esforç d'acollir-se mútuament, de donar-vos a tots la benvinguda, perquè les aventures només surten bé si es fan amb amics.
I parlant d'amics, ja sabeu que teniu un al que necessiteu especialment. És Jesús. Demana-li força per començar bé el curs, per superar totes les dificultats sorgeixin en el camí. El compta amb tu, i amb tots, per donar un tomb al món, i fer-diferent: més humà, més germà. Bon curs. Benvinguts de nou a casa vostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada