Translate

dilluns, 27 de març del 2017

ÀVIES

Àmables 
Vitals 
Inigualables 
Especials 
Sempre

Àvies:
Què són? Què signifiquen per nosaltres?
Què signifiquen, simples persones que van cuidar les nostres mares i pares i que a més cuinen de meravella o alguna cos més?

Una àvia és la que ens cuida quan estem malalts, la que ens suporta, la que fa de segona mare, la que ens ve a recollir al cole i milions de coses més. De vegades no els hi fem cas perquè tenim coses a fer, però pensem: I quan elles no estiguin?

Amb aquesta pregària vull dir que hem de fer cas a les àvies, jugar a cartes amb elles, vuidar-les, demostrar-li que l'estimem. De vegades ens demanen coses i ens fa mandra fer-ho, però elles han de suportar totes les nostres tonteries i han d'aguantar coses ininaguantables. Perquè  quan elles no estiguin, trobarem a faltar els seus canalons, les seves abraçades i la seva presència. Així que hem d'estimar-les com elles ens ho demostren. Perquè no ens adonem del que tenim fins que ho perdem.

Senyor, ajuda'ns a demostrar a les àvies que l'estimem i mai més les oblidarem.

La pregària dels ancians i dels avis és un do per a l'Església, és una riquesa! Una gran injecció de saviesa també per tota la humanitat.

(Carmen A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada