Translate

dijous, 7 d’abril del 2016

Les galetes

Una noia estava esperant el seu vol en una sala d'espera d'un gran aeroport. Com havia d'esperar una llarga estona, va decidir comprar un llibre i també un paquet amb galetes.
Es va asseure en una sala de l'aeroport per a poder descansar i llegir en pau.
Seient de per mig, es va situar un home que va obrir una revista i va començar a llegir. Entre ells van quedar les galetes.
Quan ella va prendre la primera, l'home també en va prendre una. Ella es va sentir indignada, però no va dir res.
Tot just va pensar:
- "Quina descarat; si jo estigués més disposada, fins i tot li donaria un cop perquè mai més s'oblidi!".
Cada vegada que ella agafava una galeta, l'home també en prenia una. Allò la indignava tant que no aconseguia concentrar-se ni reaccionar. Quan quedava només una galeta, va pensar: "què farà ara aquest abusador?"
Llavors, l'home va dividir la última galeta i va deixar una meitat per a ella. Ah! No !. Allò li va semblar massa! Es va posar a bufar de la ràbia! Va agafar el seu llibre i les seves coses i es va dirigir al sector d'embarcament.
Quan es va seure a l'interior de l'avió, va mirar dins de la bossa ... Per a la seva sorpresa, allà estava el seu paquet de galetes !! ... .intacte, tancadet!!!
Va sentir tanta vergonya! Només llavors va percebre l'equivocada que estava. Hi havia oblidat que les seves galetes estaven guardades dins la seva bossa! L'home havia compartit les seves sense sentir-se indignat, nerviós, consternat o alterat.
Però ja no hi havia temps ni possibilitats per explicar o demanar disculpes. Però si per a raonar: Quantes vegades en la nostra vida traiem conclusions quan hauríem d'observar millor?

  • Quantes coses no són exactament com pensem sobre les persones?
  • I va recordar que existeixen quatre coses a la vida que no es recuperen:
    • Una pedra, després d'haver-la llançat;
    • Una paraula, després d'haver estat dita;
    • Una oportunitat, després d'haver-la perdut;
    • El temps, després d'haver passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada