Translate

dilluns, 25 de gener del 2021

Preguem per la pau

Gandhi va dir que el que s'obté amb violència només es pot mantenir amb violència.
Senyor ajuda’ns a obtenir-ho tot amb pau i amor.

També va dir que ull per ull, el món acabarà cec.
Senyor, ensenya’ns a perdonar set vegades set.

Luther King deia que l’obscuritat no pot expulsar a l’obscuritat, només la llum pot fer això. L’odi no pot expulsar l’odi, només l’amor pot fer això.
Senyor, ajuda’ns a ser petites llums que il·luminen la foscor amb petits raigs d'amor, igual que tu il·lumines els nostres cors.

Nelson Mandela va dir en un discurs que enderrocar i destruir és molt fàcil. Els herois són aquells que construeixen i que treballen per la pau.
Senyor, nosaltres no volen ser herois, però sí que volem aportar els nostres petits granets de sorra a la Pau, perquè sabem que per aconseguir la pau es necessita valor, molt més que per fer la guerra, com ens va dir el Papa Francesc. I sabem que uns petits grans de sorra no són res, però molts petits grans de sorra fan una platja, i tots volem formar part d'aquesta platja on arriben les teves onades d'amor i esperança.

I sabem que la pau no és només l’absència de la guerra, ja que mentre hi hagi pobresa, racisme, discriminació i exclusió difícilment podrem assolir un món en pau.
És per això que volem ser portadors de pau, de caritat, de solidaritat, 
de diàleg, de fe, d’esperança, i d'amor, sobretot d’amor, perquè l'amor és el més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada