Translate

dimarts, 5 de gener del 2021

Carta al reis

Estimats Reis Mags! 

Aquest any no vul demanar-vos res per a mi, sinó vull demanar-vos coses per mi i pels altres:

Vull demanar-vos que ens obriu els ulls, especialemt als qui els tenen tancats i no s'atreveixen a mirar-se, perquè s'estimin tal com són.

Vull demanar-vos un xic d'amor propi per a que puguem lluitar totes les batalles que ens estan tocant lluitar amb la pandèmia, especialment pel sanitaris, i també una mica d'humilitat per saber que hi haurà batalles que seran impossibles de guanyar i per les quals no val la pena lluitar i cal acceptar-ho.

Vull demanar-vos que tots aprenguem a acceptar que hi ha realitats que no podem modificar, però n'hi ha d'altres que, si sortim de la queixa i del rondinar, i entrem en l'acció, potser podrem canviar-les. 

Vull demanar-vos que deixem d'utilitzar els no puc i siguem capaços de canviar-ho pels ajuda'm.

Vull demanar-vos que deixem d'utilitzar els no vull i siguem capaços de canviar-ho pels ja vaig.

Vull demanar-vos unes noves orelles per tots, unes orelles que escoltin la Veritat, i que la sàpiguem transmetre amb plena consciència.

Vull demanar-vos que siguem capaços de dir als qui ens estimen el que temem, perquè és l'única manera que tenim de vèncer la por.

Vull demanar-vos que els homes siguem capaços de tolerar "les taques negres", perquè tots en tenim, i si les tolerem, disminuïrem les possibilitats de judici i entre tots podrem anar fent desaparèixer les taques.

Vull demanar-vos que aprenguem a no condemnar i condemnar-nos pels errors comesos, no som totpoderosos, tots ens podem equivocar, i els error són petites caigudes en el camí, i la vida és aprendre a aixecar-se.

Vull demanar-vos que tots els homes tard o d'hora aconseguim ser feliços, perquè malgrat la grandiositat de la realitat que ens ha tocar viure, hi sapiguem trobar l'amor i l'esperança en un món millor.

Gràcies!
(a partir d'una felicitació de cap d'any
de Mirta Medici, psicòloga)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada