Translate

dimecres, 20 de gener del 2021

G-O-I-G

T'has parat mai a pensar en els pastors del pessebre? En els pastors de Betlem?
Els pastors quan va néixer Jesús eren uns homes que es passaven la nit fosca i freda a ajupits al voltant d’una foguera que emetia petites espurnes de llum i una mica d'escalfor per tal de poder vetllar el seu ramat durant la nit. Els pastors eren persones molt humils i sovint analfabets, amb ronya al cervell i bava d’ovelles entre els dits dels peus. Els pastors no van tenien cap esperança d’avançar... mai cap esperança de posseir la seva pròpia terra ... mai cap esperança de seguir endavant a la vida. El seu món mai no canviava ... només nit rere nit d'ovelles bufant i el fred de la nit al voltant d'una foguera primitiva. El seu món estava centrat en unes ovelles inquietes, rondinaires, desobedients i amb polls.
pensant tot això és fàcil  creure i pensar que la seva vida era dolenta ?!

Però una nit, mentre tremolaven i intentaven mantenir-se desperts, el cel va esclatar al seu petit món fosc. El cant de joia dels àngels va irrompre a la foscor de la nit a la terra i van proclamar el goig del cel en mig de la freda i fosca nit. Un estol d’àngels va començar a cantar gloriosament una poderosa simfonia que encara ressona avui.
"Us porto una nova de gran goig, que ho serà per a tot el poble!"

Jesús va venir al nostre món amb goig i avui continua sent un dels seus grans regals. La seva presència a la teva vida fa que la foscor desaparegui i dóna llum a l’esperança.

La primera paraula utilitzada per descriure el naixement de Jesús va ser la paraula "goig"! 
Goig hauria de ser la paraula que ens descriu a tots els cristians. El goig és la marca de naixement d’un cristià i ha de sobreixir de tots els porus emocionals i espirituals del nostre cos. 

El propòsit de la teva vida hauria de ser portar la presència de Crist al nostre món fred, desesperat i fosc. Maria va ser la primera portadora de l'infant Jesús perquè nosaltres també poguéssim ser portadors de l'ADN diví. L’ADN del cel s’escriu “G-O-I-G” i el món fosc i fred en què vivim el necessita amb urgència!

Siguem àngels que canten el GOIG Jesús!

(a partir d'un devocional de YouVersion)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada