Translate

dimarts, 19 de gener del 2021

Les llavors

Si plantes llavors de cogombre, colliràs cogombres verds brillants. Les llavors de cogombre mai produeixen ceba ... ni api ... ni blat de moro. Si plantes grans de blat, amb l'ajuda del molinet i del forner acabaràs obtenint uns bons pans. El blat mai acabarà produint vi... 
Sempre colliràs allò que hagis sembrat. Les llavors només reprodueixen el que el seu codi genètic determina.

Això també és cert en el regne animal, ja que els gats només generen gatets i no donen a llum mai elefants, balenes ni porcs. Els animals, els éssers humans i els insectes només reprodueixen el que el seu codi genètic determina.

Tot i això, al Regne de Déu, hi ha una excepció a aquest codi irrefutable de la genètica. Al jardí de Déu, quan sembres llàgrimes, sempre colliràs alegria! Si has plorat abans de dormir, tant com per no poder comptar-les i has experimentat la pena per la depressió, la decepció i la tristesa ... no et rendeixis! L’alegria ve de camí! Les teves llàgrimes estan fecundant les llavors de l’alegria que Déu ha plantat al jardí de la nostra vida.

Els que han sembrat les llàgrimes de la tragèdia, el dolor i la decepció tenen la màxima capacitat per a l'alegria!

L’alegria no és impossible quan s'ha experimentat un traumatisme emocional profund i dolorós, sinó que és una certesa al Regne de Déu. Déu no t'ha oblidat, està encantat de col·laborar amb tu en una explosió d'alegria. El pitjor moment de la teva vida té la capacitat de produir els millors resultats.

Només cal cercar-la en el teu interior i en els altres. Perquè allà és on hi ha Déu. En el cor de tots els homes i dones. On hi ha alegria i amor, allí hi ha Déu

(a partir d'un devocional de YouVersion)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada