Translate

diumenge, 28 de juny del 2020

Pregària a Sant Pere i Sant Pau

T'agraïm, Jesús Bon Pastor, per haver elegit els sants apòstols Pere i Pau com els màxims pastors de l'església com a instruments de la salvació per a molts del teu poble. I vosaltres, sants apòstols, que vau merèixer tan gran gràcia intercediu per nosaltres al costat de Jesús i Maria, per donar-nos forces i lluitar contra el que ens impedeix seguir amb valentia la vostra vocació.

T'agraïm, Jesús Bon Pastor, per haver infós en els cors dels sants apòstols Pere i Pau la més pura flama d'amor a Déu i als germans. I vosaltres, sants apòstols, que vau viure plenament entregats, intercediu per nosaltres al costat de Jesús i Maria, perquè puguem consagrar a Déu amb alegria totes les nostres forces.

T'agraïm, Jesús Bon Pastor, perquè vas triar als sants apòstols Pere i Pau per predicar i testimoniar la teva pobresa. I vosaltres, els nostres protectors, que vau viure realment la paraula evangèlica, en la pregària i en el servei, feu que obtinguem de Jesús i Maria la gràcia de viure una veritable vida de pobresa, i així puguem conquerir les riqueses eternes.

T'agraïm, Jesús Bon Pastor, perquè governes, pastures i guies teu ramat per mitjà d'aquells que et representen. I vosaltres, sants apòstols Pere i Pau, que en l'exercici de l'autoritat vau saber servir, ensenyeu-nos l'esperit d'obediència, el veritable diàleg i col·laboració en el servei fratern.

T'agraïm, Jesús Bon Pastor per haver donat als sants apòstols Pere i Pau la gràcia del martiri i la glòria eterna al cel. I vosaltres, els nostres protectors, per les vostres pregàries, lluites i conquestes, obtinguem la gràcia de viure plenament la nostra consagració en el servei, testimoni a través de les nostra actitud i l'amor que ens salva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada