Translate

dilluns, 29 de juliol del 2019

Temps d'estiu

La diversió, l'entreteniment, són dons de Déu per poder estar més a prop d'Ell. Hem de recordar-nos sempre de donar les gràcies a Déu quan estem planejant el temps de lleure recordant que aquest do prové de Dëu, Déu vol que ens gaudim a nosaltres mateixos (Jo entenc que el millor que pot fer l'home és alegrar-se i passar bé la vida. Ara bé, menjar, beure i gaudir de la felicitat del propi treball és un do de Déu. Coh 3:12-13).
Hem de gaudir de les benediccions de la vida de forma còmoda i amb cor agraít, especialment per alegrar-nos de le scoses espirituals i sobretot en Crist. Estem pe fer el bé en aquesta vida: a nosaltres mateixos i a les nostres famílies i als altres, Els nostres hobbies a vegades ena ajuden a poptenciar la creativitat que és un regal de Déu, que és l'autor de la bellesa.
Els nostres temps amb la nostra família i amics ens són lliurats perquè puguem enfortir les nostres relacions amb ells.
L'estiu hauria de ser aquest meravellós moment d'enfortiment de les nostres relacions en la família, amb els amics, i també amb aquell que més ens estima, amb Déu.
Tot el que rebem de bo, tot do perfecte, ve de dalt, baixa del Pare de les llums. En ell no hi ha canvi ni ombra de variació. (Jm 1,17)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada