Translate

dissabte, 17 d’octubre del 2020

TESTAMENT DE JESÚS

JESÚS de NATZARET , fill de MARIA i JOSEP , nascut a BETLEM terra de JUDÁ, retornat a NATZARET desprès que els seus pares compliren amb el deute d’empadronar-se; passa la seva infància a casa jugant, guardant obediència, ajudant, al ser un xic més gran, al seu pare que tenia el negoci de fuster. 
A l'arribar als trenta anys decidí que havia de marxar de casa, per complir el què DÉU li feia sentir en el seu cor. Però, sent ja major d’edat, va voler deixar unes paraules, que són el seu TESTAMENT. 
Pensant amb coses que tenia……., i també a qui podrien agradar el què quedaria quan deixés aquest món……, es posar a escriure: 

LA TÚNICA…! Segons Ell mateix havia experimentat no tenia cap costura…, ho pots imaginar? Doncs he pensat que sigui per un nen , com ara un de vosaltres , perquè si vols fer camí, “el meu camí”, has d’anar sempre ben vestit, amb dignitat i elegància, o en el cas de trobar-te algú que vagi despullat o amb uns draps bruts…., siguis capaç d’oferir-li-la. 
LES SANDALIES…! Sense elles no hauria recorregut tants llocs, per camins plens de pedres i sots, em ,han anat molt bé, són fabuloses...! Penso que per caminar fa falta un calçat, còmode i fort.
LA GERRA I LA PALANGANA…! Molt important en aquests temps. Ben segur que recordes que abans del últim SOPAR, vaig rentar els peus els meus deixebles, com es solia fer. Renta tu també els peus als altres. 
LA TOVALLOLA…! No necessita gaires explicacions, no els podia deixar amb els peus mullats. 
EL PLAT I LA COPA…! On posarem el PA I EL VI ….? 
EL PA...! Aliment de vida , per compartir i repartir. 
EL VI…! Força per continuar endavant i donar de beure els assedegats . 
LA PREGÀRIA…! Cada dia prego i parlo amb el meu PARE….., SI ELL vol sentir-vós com ho fa amb MI… D’aquí…….! : PARE NOSTRE , QUE ESTEU EN EL CEL…….. 
AMOR…, SERVEI…,ESTIMACIÓ….! El malalt he curat…, el cec l’hi he retornat la vista…, el qui donaven per mort, l’he despertat…, el pecador marxava perdonat i alliberat…, he parlat amb els qui em seguien………….TOTHOM ÉS IMPORTANT PER MI….! 
ESTIMEU-VOS ELS UNS ELS ALTRES…., TAL COM JO HE ESTIMAT I T’ESTIMO A TU….! 
I Amb aquestes darreres paraules , firmo el meu TESTAMENT , dins el PRIMER ANY DE L’ERA NOVA , a NATZARET….. 
JESÚS 

Sé que algú després de haver-lo llegit , i va afegir, aquesta curta , però molt expressiva frase , d’una cosa que JESÚS , no va posa el seu Testament.....

Quan JESÚS , estava ja en el CALVARI CRUCIFICAT....., les seves últimes paraules: mirant a la seva MARE que es trobava el peu de la CREU LI DIGUÉ:
- “MARE , aquí tens el teu “fill” , l’Apòstol JOAN. - I dirigint-se al deixeble que tant estimava: 
- JOAN , aquí tens la teva MARE....! 

I amb aquestes paraules, convertí a MARIA , EN MARE DE TOTS ELS HOMES.....! 
Tot aquest TESTAMENT, que ÉS DE VIDA, D’AMOR, DE SERVEI, D’ENTREGA, DE DONACIÓ ....., ESTÀ ESCRIT EN ELS EVANGELIS. LLEGEIX-LOS I VIU-LOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada