Translate

dimarts, 17 de març del 2020

Que el Déu de l'esperança ompli la vostra fe

A vegades succeixen coses que no pots controlar ni predir.
L'ansietat succeix quan passes temps estressant-te per les coses que passen.
Si estàs ansiós per una data o un fet, atabalat per un excés d'informació, per preocupacions exagerades i il·lògiques, pensa que no estàs sol.
encara que no t'ho puguis ni imaginar, Déu té una gran esperança emmagatzemada per als que, enmig d'aquest caos que estem vivint, s'aturin un breu moment per escoltar la seva veu de consol i serenitat.
A la Carta als Romans, Pau prega així: 
"Que el Déu de l'esperança ompli la vostra fe d'alegria i de pau perquè vesseu d'esperança gràcies a la força de l'Esperit Sant." (Rm 15.13)
Si la llegeixes amb pau i serenor, pots sentir la veu de Déu que et parla. Pau va saber triar bé les paraules quan anomena a Déu com el Déu de l'esperança.
L'esperança forma part de la naturalesa de Déu. I també demana d'omplir la nostra fe d'alegria i de pau. Fe, és la gran arma que feia servir Jseús i que ens fa descobrir constantment. I no una fe superficial, només de paraules, sinó aquella fe que et permet treure de les mans qualsevol cosa a la que t'aferris. La fe no és una solució màgica., la fe no eliminarà instantàniament totes les nostres amenaces. Però ens ajudarà a tenir confiança en Ell, Ell que ens omple de tanta alegria i pau, que fa que desbordem esperança. 
Que aquests dies no ens manqui la fe, la fe en Déu i en la humanitat,
que no ens manqui l'esperança, l'esperança d'un món nou i millor.
i que no ens manqui l'amor, perquè l'amor tot ho sap, tot ho fa i tot ho pot.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada