Translate

dimarts, 3 d’abril del 2018

8 consells de persones grans per aconseguir la felicitat

“Estimada joveneta o jovenet,
Encara que no ens coneixem, ens dirigim a tu per donar-te vuit consells i desitjar-te que la vida que et queda per davant sigui molt grata i feliç.
  1. Veuràs, som EL GRUP DE L’AMISTAT, de la Parròquia de St. Antoni de Pàdua de Badalona, ​​un grup de Tramats de vida. Som totes persones molt més grans que tu i ens vam reunir per realitzar diferents activitats que ens ajuden a suportar millor i més dignament aquesta etapa de les nostres vides. D’aquí sorgeix el primer consell que et donem: et convidem a que vinguis a conèixer-nos personalment i poder-te donar algunes pautes per ajudar a que la teva futura vida professional, personal i familiar et resulti meravellosa en tots els aspectes.
  2. A totes nosaltres la vida ens ha donat una sèrie d’alegries, però també hem passat per moltes calamitats. Així és. Però amb esperit positivista tot es supera i les vivències són més enriquidores. Aquest és un altre dels consells que et donem.
  3. has de preparar-te molt bé a nivell formatiu: estudis, cursets,… Així estaràs en millors condicions per aspirar a una feina. Però molt més important és que siguis una molt bona persona, respectuosa, complidora, responsable, humil, senzilla, que sàpigues escoltar, sobretot als que t’estimen. Ho considerem fonamental.
  4. Encara que en aquesta època que t’ha tocat viure és difícil trobar feina, quan arribis a aconseguir-ho, tingues paciència: no siguis molt exigent, defensa els teus drets, adapta’t a les condicions, segueix reciclant-te per tenir millor preparació,… Això t’ajudarà a millorar i sentir-te més valorat/ada i estimat/da.
  5. No oblidis mai les teves arrels, t’han ajudat a ser el que avui ets. Sente’t recolzat/da i aconsellat/da pels teus pares, familiars i persones que t’estimen. Tingues confiança, entrega’t a ells: mai et defraudaran perquè t’adoren.
  6. Procura canviar aquestes velles conductes-costums que no porten enlloc, tracta de canviar-les i et sentiràs millor.
  7. Has de saber i tenir clar el camí que més t’interessa i has aprofitar-lo, dedicar-te plenament a això, ser constant, defensar-lo i seguir endavant.
  8. A nivell econòmic, has de ser com una “formigueta”, sempre que puguis intenta anar guardant algun calerons. Així tindràs una guardiola per al teu futur. No oblidis les dificultats per les quals segurament els teus pares han passat per treure la família endavant.
En fi, estem orgulloses d’haver arribat a viure el que hem viscut i ser el que ara som: unes àvies molt felices.
Desitgem que la vida et somrigui com a nosaltres. Sempre tindràs al teu costat aquestes amigues.”

Badalona, ​​Març 2018
GRUP DE L’AMISTAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada