Translate

dijous, 12 d’octubre del 2023

PREGÀRIA DEL TEMPS DE LA CREACIÓ 2023

Creador de tot,
De la vostra comunió d'amor va brollar la vida com un riu cabalós i va sorgir tot el cosmos.

En aquesta Terra d'amor desbordant, el Verb es va fer carn i va sorgir amb les aigües vivificants proclamant la pau i la justícia per a tota la creació.

Vau cridar als éssers humans a llaurar i cuidar el vostre jardí.

Ens vau posar en relació recíproca amb cada criatura, però no escoltem els crits de la Terra ni dels més vulnerables. Trenquem amb la fluida comunió d'amor i pequem contra Vós en no salvaguardar les condicions per a la vida.

Lamentem la pèrdua de tantes espècies i dels seus hàbitats, ens afligeix la pèrdua de cultures humanes, juntament amb les vides i els mitjans de subsistència que han estat desplaçats o han desaparegut, i ens dol veure l'economia de mort, guerra i violència que ens hem infligit a nosaltres mateixos i a la Terra.

Obriu les nostres orelles a la vostra Paraula creadora, reconciliadora i sustentadora que ens crida a través del llibre de les Escriptures i del llibre de la creació. Beneïu-nos una vegada més amb les vostres aigües vivificants perquè l'Esperit Creador permeti que la justícia i la pau flueixin als nostres cors i es desbordin en tota la creació.

Obriu els nostres cors per rebre l'aigua viva de la justícia i la pau de Déu, i per compartir-la amb els nostres germans i germanes que pateixen, amb totes les criatures que ens envolten i amb tota la creació.

Beneïu-nos perquè caminem junts amb totes les persones de bona voluntat, de manera que les múltiples corrents de les aigües vives de la justícia i la pau de Déu es converteixin en un riu cabalós que recorri tota la Terra.

En nom d'Aquell que va venir a proclamar la bona nova a tota la creació, Jesucrist.

Amén.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada