Translate

dijous, 7 de juliol del 2022

Escollim parlar de la vida

El que diem importa. Les paraules són la força més poderosa de la que disposem. Podem optar per utilitzar aquest poder de manera constructiva, construint amb els i als altres o destruint-los duna manera destructiva. Només calen unes poques paraules per fer mal a algú. I aquestes ferides es poden curar, però deixen cicatrius que moltes vegades mai desapareixen. Les nostres paraules tenen un poder enorme amb la capacitat d'ajudar o fer mal, de curar o ferir, d'aixecar o destruir, d'edificar o destruir, d'ofendre o de fer amistat, d'afirmar o d'alienar, de consolar o de criticar.
Les paraules pronunciades als nostres cercles més propers tenen un impacte profund i sorprenent per a la salut i el benestar futurs. És molt fàcil posar veu als nostres sentiments i pensaments; tanmateix, cal control, força i integritat absoluta per expressar-nos d'una manera positiva independentment de la situació en què ens trobem i vivim. Aturem-nos i respirem abans de parlar, sobretot quan estem estressats.
Hem de construir els nostres cercles amb un estímul positiu edificant que prové d'una fe que dona vida i no del trauma, l'ansietat o la por.
Les teves paraulest tenen poder creador, tal com Déu va demostrar quan va crear els cels i la terra amb les seves paraules. Ara, tenim l'autoritat per fer el mateix aquí a la terra.
Contempla el fet que les teves paraules tenen un poder increïble. Tens el poder d'influir i canviar la vida de tothom amb qui comparteixes el teu món... la teva família, els teus amics, els teus veïns i el desconegut que passa. És la nostra elecció utilitzar paraules que inspirin i construeixin o destrueixin i enderroquin. Recordem, un cop dit, les nostres paraules no es poden retractar. Com diu un antic proverbi indi, les paraules són lletres escrites en el vent.

Tria parlar de vida!
Oh Senyor, 
ajuda'm a ser conscient 
de cada paraula 
que surt de la meva boca. 
Ensenyeu-me 
a dir veritats 
que donen vida 
al cor dels altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada