Translate

dimecres, 8 de setembre del 2021

PREGÀRIA PER LA FESTA LITÚRGICA D'EL NAIXEMENT DE LA MARE DE DÉU

Oh Verge naixent,
esperança i aurora de salvació per a tothom, torna benigna teva mirada materna cap a tots nosaltres, reunits aquí per celebrar i proclamar les teves glòries!

Oh Verge fidel,
que sempre vas estar disposada i vas anar sol • lícita per acollir, conservar i meditar la Paraula de Déu, fes que també nosaltres, enmig de les dramàtiques vicissituds de la història, sapiguem mantenir sempre intacta la nostra fe cristiana, tresor preciós que ens han transmès els nostres pares!

Oh Verge potent,
que amb el teu peu aixafes el cap de la serp temptadora, fes que complim, dia rere dia, les nostres promeses baptismals, amb les quals hem renunciat a Satanàs, a les seves obres i als seus seduccions, i que sapiguem donar al món un testimoni alegre de esperança cristiana!

Oh Verge clement,
que vas obrir sempre el teu cor matern a les invocacions de la humanitat, de vegades dividida pel desamor i també, malauradament, per l'odi i per la guerra, fes que sapiguem sempre créixer tots, segons l'ensenyament del vostre Fill, en la unitat i en la pau, per ser dignes fills de l'únic Pare celestial!

Amén.

Joan Pau II

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada