Translate

dissabte, 24 de maig del 2014

LA VEU DE DÉU

Com puc saber si és Déu el qui em parla? Aquí tens la resposta:
- Si et desperta i et fa sortir de la mediocritat; si et compromet i complica la teva vida, però l'omple de sentit. .. és veu de Déu.
- Si et fa sortir de la teva terra, de la teva petita illa, del teu petit món i de les coses que l' encadenen i et llença al món sencer. .. és veu de Déu.
- Si truca al cor, a l'amor, a la generositat, a la iÍ.1usió, no a' la por ... és veu de Déu.
- Si et convida a ser profundament feliç i a fer feliços als altres, si parla el llenguatge de la confiança;a, del Pare al seu fill ... és veu de Déu.
- Si et fa descobrir la teva pròpia realitat de feblesa, però també tot el que pots fer amb la seva ajuda ... és veu de Déu.
- Si et va alliberant de coses, del teu egoisme, de tu mateix; si desfà els teus plans, com se'ls va canviar a Maria de Natzaret i a tants i a tantes ... és veu de Déu.  
- Si no et treu d'aquest món, però t'hi fa ser com el llevat, com sal, com
llum ... és veu de Déu.
- Si et convida a apropar-te, a estar i a sentir amb els més pobres, a donar la vida, alegria, esperança, plenitud, sentit ... és veu de Déu.
- Si no té res a veure amb la publicitat de la televisió, si no és per a fer-te més famós, ni et donarà més poder ni més riquesa, ni el que t'ofereix ho poden robar els lladres, ni devaluar-ho les caigudes a la borsa ... és veu de Déu.
- Si no t'omple de paraules per atabalar-te, si no que a vegades calla i fa silenci convidant-te a la reflexió, a la recerca humil i a la pregària pacient ... és veu de Déu.
- Si aquesta veu va germinant en tu lentament, com la llavor en la terra, si et convida a centrar-te en el Crist, a seguir-lo, a conviure amb Ell, a ser el seu amic ... és veu de Déu.  

- Si és com un "eco" evangèlic, si en la pregària no pots esborrar-la del pensament. és veu de Déu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada