Translate

divendres, 3 de desembre del 2021

Passaport CoVIDA-21

Aquestes festes per a les celebracions familiars del Nadal cal que tots tingueu a punt el  Passaport CoVIDA-21.

Per poder-lo tenir cal que te'l descarreguis.

Primer de tot cerca al teu aparell (el teu cos) l'app del cor. Et recomanem que no ho facis en qualsevol moment, l'excés de soroll pot fer que tinguis poca cobertura i hagis d'esperar massa temps a que l'app funcioni bé i  aleshores et cansis d'esperar i decideixis deixar-ho córrer... 

Cerca un lloc tranquil, si vols posa't una mica de música relaxant, o algun cant de Taizé, seu comodament, però no massa que no sigui que l'app de la mandra i el cansanci facin que t'adormis.

Quan vegis que tens bona cobertura i que estàs en wifi amb Déu, obre l'app del teu cor i comença a cercar. Dins del cor hi trobaràs moltes coses, però per poder descarragar-te el passaport primer de tot aparta les coses negatives i cerca les positives. Cerca tot allò de bo que has fet darrerement. Cerca tots aquells bons dons que tens i que t'agradaria compartir durant els dies de Nadal. Fes-los florir. Pensar en petits detalls que pots fer per tal que al teu voltant llueixi amb força la llum de Nadal.

Mentre vas meditant i pregant, veuràs que mica a mica es va baixant el teu passaport i et vas reomplint  de VIDA. 

I com saps que s'ha baixat del tot? Ho sabràs quan vegis llum als teus ulls, quan un als teus llavis hi hagi un gran somriure, quan les teves orelles escoltin el clam dels desfavorits, quan notis força als braços per ajudar als altres i, sobretot, perquè et venen moltes ganes de caminar, de caminar cap el pessebre a adorar a Jesús amb el cor ple d'alegria, amor, esperança, vida, joia..

I ja ho tindràs, el passaport CoVIDA-21, que certifica una VIDa alegre i que estàs vacunat per a poder celebrar una gran Nadal, i un codi QR ben maco per ensenyar.







1 comentari: