Translate

dimecres, 10 de maig de 2017

Acció de gràcies

Donem gràcies per la salut, per poder viure cada dia al cent per cent, per valorar tot el que ens envolta, per tenir l'oportunitat de gaudir, d'aprendre, de plorar, de riure, d'estimar, de compartir i tirar endavant i sobretot, d'aixecar-se, al llarg de les nostres vides.
Senyor, volem manifestar de tot cor agraïment a tot els que ens han permès al llarg dels anys gaudir d'una educació d'alta qualitat. I quan parlem d'alta qualitat no només ens referim als coneixements acadèmics que els mestres de Lestonnac ens han transmès i nosaltres hem anat incorporant a la nostra vida. Ens referim a la humanitat, ètica, empatia, paciència, sacrifici, capacitat de perdonar, esperança i confiança que tots i cada un d'ells ens han mostrat sempre.
Donem gràcies també als pares que ens estimen i ens han educat en el sentiment d'amor i fe cristiana, igual que els nostres padrins, han participat de forma generosa i desinteressada en acompanyar-nos pel camí de la vida.
I no voldríem oblidar finalment, el profund agraïment a l'equip de Catequesi de Grups Lestonnac i de Confirmació que amb afecte i confiança, alegria i il·lusió, amor, fe i esperança, ens han preparat per rebre avui el sagrament de la confirmació. En especial a la Luz, a l'Anna, a la Maria, al Joan, a la Maria i al Joan Esteve.

Acció de gràcies de la celebració de la confirmació del Col·legi Lestonnac maig-2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada