Translate

diumenge, 15 de setembre del 2013

SANTS I SANTES

SANT FRANCESC D’ASÍS
Molt bon dia!

Gràcies Senyor pels ocells, els arbres i les flors que sant Francesc d’Asís tant estimava i els deia germans. Gràcies Senyor per tot el que ens dónes.

SANT MARTÍ DE TOUS
Molt bon dia!
Sant Martí va ser una bona persona. Procurava la pau on hi havia enemistat. Procurava escalfor als qui tenien fred. No és gens estrany que pels volts de la seva festa, sovint, el temps millori un mica i ens regali un estiuet. Ajuda’ns Senyor a semblar-nos a ell. Que la nostra vida sigui tant bonica com l’Arc de Sant Martí.

SANTA CECÍLIA
Molt bon dia!
Avui és Santa Cecília, patrona dels músics i els cantants. Ja saps que a nosaltres ens agrada molt la música, cantar i ballar. Gràcies Jesús per la música. Gràcies perquè podem cantar i ballar. Ajuda’ns a estar sempre contents com ho estava Santa Cecília.

SANTA CECÍLIA
Molt bon dia!
La vida de santa Cecília és com una bonica cançó, tota ella plena de música. Per això ja estat escollida patrona de músics i cantants. Senyor, la millor cançó que nosaltres podem fer és donar-te gràcies per totes les coses boniques. Gràcies.

SANT ANTONI ABAT
Molt bon dia!
Jesús, com Sant Antoni Abat volem ser amics dels animals i de la natura. Ensenya’ns a respectar la bellesa de la natura i la varietat d’animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada