Translate

diumenge, 15 de setembre del 2013

PER COMENÇAR EL DIA

MOLT BON DIA!
Ajuda’ns Senyor a tenir sentiments de compassió, de bondat i d’humilitat. Que ens tolerem els uns als altres i sapiguem perdonar-nos sempre. Que la Pau de Jesús sigui amb tots nosaltres.

SOL, SOLET
Molt bon dia!
Mireu quin sol més brillant fa avui! Sí, noi, no hi ha ni un núvol! Fa fred, però si et poses al sol, fa una bona escalforeta... És bonic que faci sol! Gràcies, Déu Pare, pel sol que ens dóna llum i escalfor!

CANT A LA PRIMAVERA
Molt bon dia!
Senyor, la primavera és un temps meravellós. Sembla que arreu és desperti l’alegria, l’amor, els colors, la vida. Amic Jesús, et demano que tots els homes i dones, nens i nenes del món fem de la nostra vida una nova primavera, plena d’il·lusions i esperança. Amén.

MOLT BON DIA!
Gràcies Jesús, perquè has donat la teva vida per salvar-nos. Gràcies Jesús, perquè has mort a la creu, perquè visquem sempre. Gràcies Jesús perquè ens estimes molt. Jesús viu la vida nova de Déu. Nosaltres, com Jesús, també volem viure aqueta Vida Nova.

MOLT BON DIA!

Un nou dia clareja cada matí, gràcies Pare. Tu poses el món a les nostres mans. Va florint la Pasqua: gràcies Jesús, que ens dónes la teva vida! Tot el món és com una flor que es va obrint, gràcies Esperit de Jesús que ens reuneixes i ens animes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada