Translate

divendres, 20 de juliol de 2012

VIDA DE MARIA - 1


VIDA DE MARIA

Lc 1,26-38

Anunci del naixement de Jesús

El sisè mes, Déu envià l'àngel Gabriel en un poble de Galilea anomenat Natzaret, a una noia verge, unida per acord matrimonial amb un home que es deia Josep i era descendent de David. La noia es deia Maria. L'àngel entrà a trobar-la i li digué: - Déu te guard, plena de la gràcia del Senyor! Ell és amb tu. Ella es va torbar en sentir aquestes paraules i pensava per què la saludava així.
L'àngel li digué: - No tinguis por, Maria. Déu t'ha concedit la seva gràcia. Tindràs un fill i li posaràs el nom de Jesús. Serà gran i l'anomenaran Fill de l'Altíssim. El Senyor Déu li donarà el tron de David, el seu pare. Regnarà per sempre sobre el poble de Jacob, i el seu regnat no tindrà fi.
Maria preguntà a l'àngel: - Com podrà ser això, si jo sóc verge?
L'àngel li respongué: - -L'Esperit Sant vindrà sobre teu i el poder de l'Altíssim et cobrirà amb la seva ombra; per això el fruit que naixerà serà sant i l'anomenaran Fill de Déu. També Elisabet, la teva parenta, ha concebut un fill a les seves velleses; ella, que era tinguda per estèril, ja es troba al sisè mes, perquè per a Déu no hi ha res impossible.
Maria va dir: - Sóc l'esclava del Senyor: que es compleixin en mi les teves paraules.
I l'àngel es va retirar.
La seva pregària és una actitud de recolliment. D’altra manera no hauria sentit la veu interior que li parlava al cor. Però, bon punt la sent, enceta el diàleg:
“¿Com es farà això?”
No és agosarat demanar explicacions abans de comprometre’s. I finalment, així que està informada, la pregària acaba en total adhesió:
“Faci’s en mi segons la teva paraula”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada