Translate

dissabte, 21 de juliol del 2012

TEMPS DE PASQUA, TEMPS D’ESPERANÇA


TEMPS DE PASQUA, TEMPS D’ESPERANÇA

            Jesús, a vegades l’esperança és l’únic que tenim, ajuda’ns a reconèixer-la dins nostre.
Si nosaltres o algú del nostre entorn està malalt, fes que prenguem la medicació, que llegim paraules boniques, que escoltem música que ens agradi, que continuem relacionant-nos amb la gent i no ens tanquem en nosaltres mateixos... Potser així l’esperança brotarà en el nostre interior i ens ajudarà a viure dia a dia.
Si tenim algun problema que se’ns converteix en un túnel fosc i interminable, fes que ens adonem que tots els túnels tenen una entrada i una sortida i que l’esperança pot ser el motor que ens faci avançar.
Jesús, procuraré no perdre mai l’esperança i miraré el futur sempre amb il·lusió. Gràcies.
La "mona" de Pasqua.
 Un costum pasqual de la nostra terra. Tan arrelat que allarga en un dia la festa de PASQUA. Les famílies es troben per  "menjar la mona". El mot "mona" ve del llatí "munus" (obsequi, regal).
Ja ens hem menjat la MONA DE PASQUA QUE ELS PADRINS ENS HAN REGALAT, recordant  la resurrecció de Crist i la nostra resurrecció a la vida nova de fills de Déu que vàrem rebre en ser batejats. Però encara ens queden trossets de les figuretes i dels ous, que hem guardat per anar menjant a poc a poc.
Així serà com recordar cada vegada una mica de la Pasqua, de la trobada familiar, dels padrins,...

Ajuda’ns JESÚS, A SABER COMPARTIR,  CONSERVAR, REVIURE,…TAMBÉ L’ALEGRIA DE LA TEVA RESURRECCIÓ I A SABER TROBAR PER A TOT ARREU EL BON GUST DEL TEU AMOR!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada