Translate

dissabte, 21 de juliol del 2012

QUINA UNA, L’EULÀLIA!


QUINA UNA, L’EULÀLIA!

Dijous anirem a la mostra de Gegantons que es fa durant la Festa Major d’Hivern, en honor a Santa Eulàlia. Aquests gegants els han fet a les escoles i són fruit del treball i l’enginy de moltes persones que han volgut alegrar-nos la vida amb uns ninots tan divertits com són els gegants.
També els faran desfilar i ballar pels carrers de la ciutat. Segurament anirem tota la família a veure la rua . Ens agrada molt la festa al carrer i sempre acabem ballant i cantant amb tothom.
Ens han explicat que Santa Eulàlia va ser una noia molt valenta , que va lluitar i va morir molt joveneta defensat la fe cristiana. Sembla ser que parlava molt bé i s’explicava amb molta claredat. Els enemics dels cristians volien que deixés d’estimar Jesús, però ella li va ser fidel i no es va deixar convèncer. Tenia Déu dins el seu cor i va sentir sempre la seva força i el seu amor.
Quina noia més forta l’Eulàlia! Nosaltres que a vegades per por de tenir problemes canviem d’opinió sense pensar-nos-ho gaire! Davant de coses serioses i importants com una injustícia o un abús de força, hauríem de ser agosarats com l’Eulàlia i no deixar-ho passar.
Jesús, tu també vas ser molt valent.
Tu ens has ensenyat a lluitar per allò que és bo i allò que és just. Si a classe o al pati veiem algú que està maltractant o fent patir a un altre company no ho deixarem passar. Parlarem amb ells o amb el mestre i procurarem que no es pugui tornar a repetir.
Gràcies per ensenyar-nos a viure amb valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada