Translate

dijous, 19 de juliol del 2012

JESÚS TAMBÉ ERA AMIC DE LES DONES


JESÚS TAMBÉ ERA AMIC DE LES DONES

En el cercle de deixebles de Jesús, les dones tenien els mateixos drets. Això era una novetat important en aquell moment històric en el que un mestre només tenia homes com a deixebles al seu voltant.
Jesús predicava els seus ensenyaments a tots el que el volien escoltar sense distinció de gènere, per tant les dones també transmetien, recordaven i conservaven en la memòria les seves paraules. L’amistat més profunda amb una dona va ser l’amistat amb Maria Magdalena que el va seguir i acompanyar fins a la mort i va ser el primer deixeble que va experimentar la nova vida de Jesús i es va fer apòstol d’aquesta bona notícia.
Jesús no feia distincions per qüestions de gènere, nosaltres tampoc n’hauríem de fer. Nens i nenes, homes i dones tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions. 
Jesús, gràcies per estimar-nos a tots per un igual. 
Ajuda’ns a ser justos i a respectar la igualtat entre tots nosaltres, a saber repartir les feines de la casa i de l’escola amb igualtat i sense discriminar ningú. A acceptar en els nostres jocs a tothom qui hi vulgui participar sense importar-nos si és un nen o una nena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada