Translate

dijous, 19 de juliol del 2012

JESUS DE NATZARET 7aC – 30 dC - 6


JESUS DE NATZARET 7aC – 30 dC - 6

Jesús invita les persones a viure mostrant-se tal com són. Ens dóna el missatge que les persones som estimades sense condicions, encara que no tinguem grans mèrits. Ell es dedicava precisament als que no poden presentar cap mèrit: els pobres, els menystinguts.
Valorava el treball no pel seu resultat sinó per la fidelitat i la seriositat amb que es feia. Per a ell el treball era signe d’una vida sana, però ell deslliurava el treball del judici que en puguin fer els altres. Allò important no consisteix a fer alguna cosa amb orgull, esperant el reconeixement dels altres, sinó que consisteix a dedicar-se seriosament al treball que se m’ofereix o em ve exigit. 
Jesús ens diu que no hem de comprar l’amor de Déu per haver complert amb  les obres. L’amor ja el tenim, Déu ens accepta passi el que passi, sense cap condició.
El qui se sent acceptat sense condicions pot dedicar-se a treballar per un món més humà amb llibertat, amb fe, amb energia i creativitat.
Jesús vull ser una persona treballadora i lluitadora. I vull sentir-me lliure i il·lusionada amb tot el que faig. No vull sentir-me obligada ni vigilada sinó acceptada i estimada tal com sóc.
Fes que tampoc jo exigeixi ni condicioni els altres pels seus èxits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada