Translate

dijous, 19 de juliol del 2012

JESUS DE NATZARET 7aC – 30 dC - 2


JESUS DE NATZARET 7aC – 30 dC - 2

Jesús va créixer en la tradició jueva i allí va aprendre a creure.
Jesús va aprendre de la seva mare, Maria, que sempre hem de comptar amb Déu, el nostre Pare. Déu intervé en el món actuant amb els homes i les dones.
Del seu pare, Josep, va aprendre a entendre els manaments de Déu des de la bondat i la misericòrdia. Tot el que Déu ens mana ha de servir perquè nosaltres visquem fent el bé al nostre entorn.
També prenia part en els actes religiosos de la sinagoga i va peregrinar més d’una vegada a Jerusalem per participar de les grans festes del seu poble.
Dins d’aquesta espiritualitat Jesús es va fer gran. Tenia una relació molt personal amb Déu a qui es dirigia amb el mot afectuós d’Abba, papà, cosa que no havia fet mai ningú abans de Jesús. En les seves paraules Déu es transparentava autènticament, la gent s’adonava que parlava com parlava perquè havia experimentat Déu en la profunditat del seu cor.
Jesús pregava, nosaltres també preguem i ho fem com ell ens va ensenyar, amb la confiança que Déu ens escolta i amb el cor ple d’amor cap aquest Abba, pare i mare alhora, que intervé en el món actuant amb nosaltres.
Jesús, vull seguir el teu camí.
Ajuda’m a ser constant en la meva pregària per a poder viure la vida amb plenitud i joia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada